Ведучий Євробачення-2017 Олександр Скічко одружується з власницею готелю
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ведучий Євробачення-2017 Олександр Скічко одружується з власницею готелю

Ведучий Євробачення-2017 Олександр Скічко одружується з власницею готелю
Джерело:  stars.kanalukraina.tv

Український шоумен, ведучий Євробачення-2017 Олександр Скічко одружується з власницею гранд-готелю Fairmont Єлизаветою Юрушевою.

Про це він розповів у програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна", повідомляє ONLINE.UA.

Пара разом вже декілька років, а своє "так" дівчина сказала коханому ще в січні.

За словами ведучого, освідчився він у Дубаї під час відпочинку. Олександр зробив це під час вечері біля співаючих фонтанів біля вежі Бурджхаліфа.

"Я у Лізи запитав: "Як ти думаєш, якби я тобі зараз освідчився, це було б романтично?". Вона відповідає: "Так, звичайно. Такий фонтан, і музика грає". Поки вона відвернулася, я поклав обережно обручку на стіл, а коли Ліза повернула голову, секунди чотири-п'ять вона не розуміла, що відбувається, якщо чесно. Просто дивиться то на мене, то на обручку, а в погляді запитання: звідки це і чиє, хтось забув? І тут у неї шок, ну а далі..", - пригадав Скічко.

Читайте також: Один із ведучих Євробачення-2017 може потрапити до Книги рекордів Гіннеса

Наразі закохані вже готуються до весілля, яке запланували на вересень цього року. Концепцією і сценарієм весілля займається особисто Олександр, який не раз був ведучим на таких святах.

Олександр та Єлизавета

"У мене є картинка мого ідеального весілля, оскільки я бачив їх дуже багато. Тому в плані наповнення, сценарію, сюжету – це більше моє", – зізнається Олександр.

На весілля пара запросить тільки найближчих друзів і родичів.

"Для мене головне на весіллі - це гості. У нас не буде величезною весілля, тільки свої, найближчі: друзі, батьки. Осіб 40, не більше. Нормальне така українське весілля, гуляти, може, будемо не три, але два дні точно", - поділився Скічко.

До речі, своє запрошення на свято вже отримали напарники Саші по Євробаченню Тимур Мірошніченко і Володимир Остапчук.

Як повідомляв ONLINE.UA, на виготовлення костюмів українських ведучих конкурсу Євробачення-2017 – Володимира Остапчука, Олександра Скічка та Тимура Мірошниченка — довелося витратити 894 тисячі гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?