Екс-беркутівець приведе шістдесят нових бійців в "Муніципальну поліцію" Філатова
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-беркутівець приведе шістдесят нових бійців в "Муніципальну поліцію" Філатова

Екс-беркутівець приведе шістдесят нових бійців в "Муніципальну поліцію" Філатова

З приходом на посаду керівника КП "Муніципальна поліція", Андрій Ткаченко, екс-начальник дніпропетровського "Беркута" починає набір нових співробітників. Про це він повідомив на прес-конференції, передають «Українські новини».

Штат КП "Муніципальна поліція" збільшать з 86 до 150 осіб, а набирати співробітників за словами Ткаченка будуть з числа АТОшників, ветеранів МВС та спортсменів.

Раніше в коментарі "Радіо Свобода" учасник АТО Олег Чістопольцев (колишній працівник "Муніципальної поліції Дніпра", звільнений після того, як почав критикувати діяльність мера і міськради) повідомив, що новий керівник "приводить" разом з собою на роботу в "Муніципальну поліцію" ще півтора-два десятка колишніх "беркутівців".

"Це ті люди, які будуть виконувати накази Філатова, якими б вони не були. Що називається, "ручна "структура", - сказав Олег Чістопольцев в коментарі "Радіо Свобода".

Крім того, "Радіо Свобода" повідомило, що по тендерах, які пройшли в другому півріччі 2016 року, з міського бюджету Дніпра на муніципальну поліцію було витрачено кілька мільйонів гривень. Зокрема, 5,5 млн. грн. на екіпіровку і матеріальне забезпечення. Сумабула вказана без урахування заробітної плати співробітників, яка орієнтовно склала 5-6 млн. грн. в 2016 році виходячи з штату КП у кількості понад 70 осіб. Зрозуміло, що після збільшення штату, витрати на утримання "Муніципальной поліції Дніпра" у поточному році і в подальшому значно зростуть.

Нагадаємо, що 27 травня мер Дніпра Борис Філатов оголосив про намір призначити керівником КП "Муніципальна поліція" Дніпровської міськради екс-керівника "Беркута" Андрія Ткаченка. Після цього в соцмережах почалася хвиля бурхливих обговорень, в ході яких Філатов блокував і ображав учасників дискусії. Тим часом, ряд працівників комунальних підприємств Дніпра заявили про звільнення через незгоду з кадровими рішеннями мера.

1 червня перед будівлею міськради пройшов мітинг проти призначення екс-керівника "Беркута" Андрія Ткаченка керівником КП "Муніципальна поліція".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?