Найбільш вірогідним учасником другого туру президентських виборів вважають Вадима Рабиновича - експерт
Категорія
Україна
Дата публікації

Найбільш вірогідним учасником другого туру президентських виборів вважають Вадима Рабиновича - експерт

Найбільш вірогідним учасником другого туру президентських виборів вважають Вадима Рабиновича - експерт
Джерело:  Фокус

Найбільш імовірним кандидатом у президенти України у другому турі виборів вважається народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович. Про це йдеться в статті журналіста «Фокуса» Мілана Лєліча під назвою «Друга п'ятирічка».

На думку автора матеріалу, Вадиму Рабиновичу в першу чергу вдалося мобілізувати електорат Південно-Східних областей України, який розчарувався у своїх попередніх обранцях. І саме це дає йому можливість пройти до другого туру. «Вадим Рабинович орієнтується на електорат, якого після окупації Криму і частини Донбасу досить для того, щоб забезпечити своєму фавориту друге місце», - зазначив Лєліч.

У той же час журналіст констатує, що Вадим Рабинович становить найбільшу небезпеку для президента Порошенко саме у другому турі виборів. Як приклад Лєліч привів політичні тенденції в Західній Європі, що свідчать про те, що виборці, які не визначилися, схильні симпатизувати новим особам в політиці. «Ще одна загроза - поява якогось несистемного кандидата з нових осіб, здатного швидко набрати рейтинг і позмагатися з Порошенком, як це сталося під час останніх президентських виборів у Франції, перемогу на яких здобув до цього маловідомий широкому загалу Еммануель Макрон», - написано у статті.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного опитування, проведеного експертами компанії Z&B Global в квітні, Вадим Рабинович входить у трійку лідерів президентського рейтингу поряд з Петром Порошенко і Юлією Тимошенко, а його партія «За життя» займає третє місце в рейтингу політичних партій України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?