До "Миротворця" занесений відомий російський рокер В'ячеслав Бутусов
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

До "Миротворця" занесений відомий російський рокер В'ячеслав Бутусов

До "Миротворця" занесений відомий російський рокер В'ячеслав Бутусов
Джерело:  Миротворець

Фронтмен відомих гуртів "Наутілус Помпіліус" та "Ю-Пітер" В'ячеслав Бутусов потрапив до бази українського центру "Миротворець".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "Миротворця".

"Неодноразовий незаконний перетин кордону України з метою для здійснення незаконної підприємницької (концертної) діяльності на тимчасово окупованій території України (АР Крим)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Відомий російський співак Володимир Кузьмін занесений до "Миротворця"

Проте музикант переконаний, що підстав, аби опинитися йому в "Миротворці" немає.

"У мене, перш за все, виникає запитання: є я і є Сімферополь, що змінилось в усій цій історії, і чому, більшу частину свого життя, приїжджаючи сюди, я раптом стаю персоною нон-грата? Відповідь проста: це політика", - коментує Бутусов.

За словами артиста, він 30 років їздив із концертами до Криму, тому не збирається нічого змінювати.

"Я не хочу сказати, що я здатен відгородитися від політичних дій, але я до політики не маю жодного відношення і прошу політику не втручатися у моє приватне життя", - сказав Бутусов агентству ТАСС.

Як повідомляв ONLINE.UA, днями до бази українського центру "Миротворець" потрапив представник Росії на Євробаченні-2011 співак Олексій Воробйов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?