Алла Пугачова перенесла серцевий напад
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Алла Пугачова перенесла серцевий напад

Алла Пугачова перенесла серцевий напад

68-річна російська співачка Алла Пугачова перенесла серцевий напад.

Про це "Комсомольській правді" розповіла її донька співачка Христина Орбакайте, повідомляє ONLINE.UA.

"У мами був серцевий напад. Лікар прилетів з Лондона, щоб продіагностувати. Вирішили, що Алекян Баграт Гегамович поставить мамі ще один стент в НДІ імені Вишневського. Я дізналася вже згодом, мама не хотіла мене засмучувати і хвилювати в мій день народження (я перебувала в цей час в Америці)", - поділилася співачка.

В свою чергу, директор НДІ імені Вишневського Аміран Шотаєвич розповів, що оперативного втручання вдалося уникнути і Пугачовій провели лише діагностику.

Читайте також: Знаменитий російський поет госпіталізований в США

"Аллі Борисівні ми зробили тільки діагностику. Все минулося. Алла Борисівна вже поїхала у відпустку з сім'єю. Пугачова була у нас в інституті всього кілька годин. Стентування Аллі Борисівні ми не робили. У неї там все гаразд. Швидше за все, якийсь спазм був", - додав Шотаєвич.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Пугачова, нібито, лягла до лікарні для діагностики стану здоров'я. Згідно з іншими даними, Пугачова перенесла серйозну операцію на серці.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Алла Пугачова приголомшила користувачів мережі коментарем військових дій між Росією і Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?