"Ми вчили президента робити селфі": ведучі Євробачення розповіли про життя після конкурсу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ми вчили президента робити селфі": ведучі Євробачення розповіли про життя після конкурсу

"Ми вчили президента робити селфі": ведучі Євробачення розповіли про життя після конкурсу
Джерело:  ELLE Україна

Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тимур Мірошниченко розповіли, як після Євробачення потрапили до Адміністрації Президента.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Elle.ua.

"Після закінчення конкурсу у нас з хлопцями був план день-два відіспатися, але він зірвався. Наступного ж дня після фіналу Євробачення нам зателефонували і запросили до Адміністрації Президента, причому ми повинні були там з'явитися за годину після дзвінка. У Вови і Тимура вимкнені телефони, я один був на зв'язку і на той момент вже був за містом, наколював на шампур шашлик. Довелося все кинути і шукати хлопців: намагався знайти мобільний номер дружини Вови, домашню адресу Тимура. У результаті через десяті руки мені вдалося дізнатися адресу Тимура і на півдорозі до його будинку прийшло повідомлення, що він з'явився на зв'язку. Я ледве не вбив цю людину. (Сміється.) Пізніше до нас під'їхав і Вова", - розповів Олександр.

Читайте також: Один із ведучих Євробачення-2017 може потрапити до Книги рекордів Гіннеса

Володимир розповів, як вони вчили Петра Порошенка робити селфі.

"Річ у тому, що у нас при вході забрали телефони, і коли ми хотіли сфотографуватися з Петром Олексійовичем, він запропонував зробити фото на його телефон. Я запитую: "скинете потім фото мені на сторінку ВКонтакті?" А він: "Ти є ВКонтакті?", кажу: "Так". На що Президент відповідає: "А мене немає і тебе не буде". (Сміється.)", - пригадав Остапчук.

"Він пообіцяв відправити це фото по вайберу — досі чекаємо. До речі, ті фотографії, які ви бачили в інтернеті, робили ми. А легендарного селфі, яке зробив Президент, ми так і не діждалися", - додав Скічко.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Олександр Скічко розповів, що одружується з власницею гранд-готелю Fairmont Єлизаветою Юрушевою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?