Законопроекти про скасування застави за особливо великі корупційні злочини зникли з порядку денного Ради, - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Законопроекти про скасування застави за особливо великі корупційні злочини зникли з порядку денного Ради, - Рабінович

Законопроекти про скасування застави за особливо великі корупційні злочини зникли з порядку денного Ради, - Рабінович

З порядку денного сесії Ради зникли законопроекти про скасування застави за особливо великі корупційні злочини і ряд законопроектів про боротьбу з казнокрадами. Про це журналістам заявив народний депутат, голова підкомітету Верховної Ради України з прав людини та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляють «Українські новини».

«Я з подивом дізнався, що з порядку денного дивним чином зникли законопроекти про скасування застави за особливо великі корупційні злочини і взагалі ряд законопроектів по боротьбі з казнокрадами. Ось зараз всі стежать за «справою Насірова», а в той же час Рада дозволяє десяткам казнокрадів виходити під заставу. Це вже стало надійним джерелом доходу можновладців. Подивіться порядок денний. Куди зник закончик про скасування застави? Напевно, Парубій його з'їв ", - заявив лідер партії «За життя».

За словами депутата, у парламенті лобіюють законопроекти, які суперечать інтересам виборців. «Нам намагаються просунути пенсійну та медичну реформи, зняти заборону на продаж української землі. Ці реформи є законами легального знищення українців. У нас відбирають записане у Конституції право на безкоштовне медичне обслуговування. Ми будемо вести пошук сімейних лікарів через «Гугл», що особливо популярно буде, мабуть, у людей похилого віку. Відбудеться знищення поліклінік і швидкої допомоги», - констатував політик.

Крім того, Вадим Рабінович зазначив, що змінити ситуацію можливо тільки за допомогою нових виборів, заявивши: «Вихід - йти на вибори і перезавантажувати систему, щоб потім за найкоротший час відновлювати економіку, будувати велику, сильну, незалежну і нейтральну країну - країну для багатого і щасливого життя українців, а не для Європи, МВФ, Росії чи Америки».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?