Активісти хочуть зірвати концерт Ірини Білик в Одесі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Активісти хочуть зірвати концерт Ірини Білик в Одесі

Активісти хочуть зірвати концерт Ірини Білик в Одесі

Одеські активісти мають намір зірвати виступ української співачки Ірини Білик в місцевому ресторані через її співпрацю з Росією та концерти в окупованому РФ Криму.

Про це розповів громадський активіст Сергій Стерненко на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

За його словами, Білик має виступити сьогодні, 8 червня, на відкритті ресторану Park Leo о 18:00.

Стерненко пояснив наміри активістів тим, що у 2015 році артистка відвідувала окупований Крим, при чому потрапила туди "літаком з Москви".

Читайте також: Концерт Лободи в Одесі скасували через протести

"Сьогодні, 8 червня, в Одесі планується виступ людини, котру супроводжували останній час декілька скандалів, пов'язаних із її прихильністю до окупаційної політики Кремля. Мова йде про відому Ірину Білик. 12 серпня 2015 року відвідувала Крим, заїхавши з території РФ. Літаком з Москви, якщо бути точнішим", - написав він.

"Останнім часом вона не вилазить практично з РФ. Подруга Свєти Лободи, до речі. Її чоловік Аслан брав участь в російському "Голосі країни", а сама Ірина пояснила це тим, що виступати в Росії просто ближче до їх дому.
Ось так, одні гинуть на фронті та в тилу від дій РФ, а деяким просто зручніше туди кататись. Також окремої уваги варті її слова про те, що "Порошенко має помиритись із Путіним"", - додав Стерненко.

В свою чергу, концертний директор Ірини Білик повідомив сайту "Вести", що вони їдуть до Одеси і відміняти виступ не збираються.

"Які до Ірини можуть бути претензії? Муж з Росії? І що – у багатьох муж росіяни...". А на питання про додаткову охорону відповів: "Ні, ми це не обговорюємо, все буде добре".

Як повідомляв ONLINE.UA, в Одесі скасували концерт російського репера Мота.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?