Back2Leto: гурт Потапа випустив новий кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Back2Leto: гурт Потапа випустив новий кліп

Back2Leto: гурт Потапа випустив новий кліп
Джерело:  YouTube

Підопічні репера Потапа і продюсерського центру MOZGI Entertainment популярний гурт "Время и Стекло" випустив кліп на пісню Back2Leto.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал гурту.

В новому кліпі використані світові тренди і змішані різні стилі – елементи токійського стилю і гра з кольором, мультиплікація і натура, графіка і складний постпродакшн, піксельність і матричність, мікс трешових і гламурних кадрів.

Це відео стало першою роботою колективу з новою командою і режисером Іларіоном Єфремовим.

Читайте також: Солістка "Время и Стекло" показала закулісся зйомок для модного глянцю: опубліковано відео

"Back2Leto - це арт-шедевр і концептуальний екстаз! Працювати з новим режисером було легко і комфортно, не враховуючи невеликих труднощів: при вуличній температурі +7-8 градусів ми зображували літній веселощі, при цьому одягнені ми були теж по-літньому. Виявилося страшенно холодно, після кожної сцени мене кутали в три ковдри! Але результат того вартий. Окремо хочу відзначити наші образи в кліпі, які стали новим експериментом у роботі з нашим улюбленим стилістом Сонею Солтес", - розповіла Надя Дорофєєва.

"Мені довелося вивчити свій текст не в оригінальному темпі, а задом-наперед. Я довго репетирував, записуючи самого себе на камеру телефону і промотував запис у зворотному порядку. Знімання виявилися для мене і фізично складними! У кліпі я виконую трюк, і тут у нагоді мій досвід польотів в кліпі "Любви Точка Нет". Тому не довелося довго вчитися, з першої репетиції все вийшло", - поділився Позитив.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше користувачі мережі побачили в кліпі популярного українського гурту "Время и Стекло" на пісню "На Стиле" символіку Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?