Бійка поліції та активістів: в Одесі відбувся виступ Ірини Білик
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бійка поліції та активістів: в Одесі відбувся виступ Ірини Білик

Бійка поліції та активістів: в Одесі відбувся виступ Ірини Білик
Джерело:  Одеса-Медіа

Виступ Ірини Білик в Одесі відбувся, незважаючи на те, що було оголошено про його скасування.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Одесса-медиа".

Під час виступу співачки Ірини Білик на відкритті ресторану Park Leo, між активістами патріотичних організацій, які хотіли перешкодити концерту, і одеськими правоохоронцями сталася бійка.

В результаті поліція відкрила дві кримінальні справи за фактом зіткнень, а активісти заявили про те, що їх побили.

Читайте також: Концерт Лободи в Одесі скасували через протести

"Ряд активістів почали навмисно провокувати поліцейських, які забезпечували охорону публічного заходу, і відвідувачів концерту. Також ці громадяни здійснювали хуліганські дії, штовхалися, кидалися яйцями, викрикували нецензурну лайку і ображали гостей заходу", - йдеться у повідомленні поліції.

Ініціатор бойкоту, місцевий активіст екс-лідер "Правого сектору" Сергій Стерненко, повідомив у своєму Facebook, що його було побито.

Він звинуватив радника Головного Управління Національної поліції в Одеській області Руслана Форостяка в тому, що він нібито спровокував конфлікт.

"Мене сильно побили. Затягли в натовп поліції. Били ногами в обличчя і в спину. Якби не закривався руками, вибили б зуби. Перебуваю в автобусі МВС. вул. Космонавтів, 12. спровокував конфлікт Руслан Форостяк", - зазначив Стерненко.

Руслан Форостяк нині стверджує, що арт-дирекція ресторану Park Leo ввела в оману поліцію обіцянкою скасувати концерт виконавиці.

"Арт-директор заходу ввів сьогодні в оману поліцію, повідомивши про скасування виступу Білик на відкритті одеського ресторану. Чи буде це мати якусь правову відповідальність і наслідки, поки що не готовий сказати. Позиція правоохоронних органів - забезпечити законність та правопорядок. Хоча, звісно, зараз організатори заходу, які нас обманули, налаштували поліцію проти себе. Я зараз не довіряю жодному слову цих людей, я вбачаю спроби організаторів обманути як правоохоронців, так і представників громадськості. Наразі не можу зробити остаточних висновків", - зазначив Руслан у коментарі "Укрінформ".

Як повідомляв ONLINE.UA, в Одесі скасували концерт російського репера Мота.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?