Олександр Скічко озвучив одного з героїв мультфільму "Тачки-3"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Олександр Скічко озвучив одного з героїв мультфільму "Тачки-3"

Олександр Скічко озвучив одного з героїв мультфільму "Тачки-3"
Джерело:  stars.kanalukraina.tv

Український шоумен, ведучий Євробачення-2017 Олександр Скічко озвучив одного з героїв мультфільму "Тачки-3".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Зірковий шлях".

Блискавка МакКвін - найкращий гонщик у світі! Був... З'явилося нове покоління неймовірно швидких машин, і Блискавці стає все важче і важче складати їм конкуренцію. Щоб перевірити, чи зможе він боротися з новим поколінням, Блискавка відправляється на легендарний Кубок Поршня.

Читайте також: Осадча озвучила персонажа у мультфільмі "Нікчемний Я 3"

Цього разу виклик головному герою франшизи "Тачки" МакКвіну кидає Джексон Шторм – потужний гонщик нового покоління, якого і дублює Олександр Скічко.

"Зізнаюся, що завжди мріяв озвучити фільм, і робота над проектом "Тачки 3" стала моїм дебютом. Це було справжнім викликом. Хоч я і маю вдосталь акторського і телевізійного досвіду, дубляж – це зовсім інше, це ні на що не схожий процес. Усю палітру емоцій потрібно передати самим лише голосом. Мені дуже сподобалось!", - ділиться враженнями Олександр.

Прем'єра "Тачки-3" в Україні назначена на 15 червня.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що Олександр Скічко одружується з власницею гранд-готелю Fairmont Єлизаветою Юрушевою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?