"Я їжджу до Москви, але концертів там не було" - Білик
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Я їжджу до Москви, але концертів там не було" - Білик

"Я їжджу до Москви, але концертів там не було" - Білик
Джерело:  ТСН

Українська співачка Ірина Білик, під час виступу в Одесі якої сталися сутички, пояснила свої поїздки до Москви.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

"Так, іноді я їжджу до Москви до Аслана — мого чоловіка і батька мого молодшого сина. Але концертів там у мене не було. А як стверджують, що я виступала в Кремлі на ювілеї Людмили Гурченко. І ще в Криму, куди я приїхала на весілля подруги, я нібито сиділа в журі на "Новій хвилі". Невже зараз, коли у кожного є телефон з відеокамерою, після виступів на таких великих заходах не залишилося б жодної фотографії і жодного відео, де я співаю на сцені? Я дуже люблю Україну, всіх своїх українських слухачів, хочу дарувати їм свої пісні, свою любов і не бути вплутаною у всю цю брехню та вигадані плітки...", - наголосила Ірина.

За словами співачки, про плани активістів зірвати концерт вона дізналася від близьких і друзів.

Читайте також: Концерт Лободи в Одесі скасували через протести

"Коли я була в дорозі, мені почали дзвонити і писати знайомі, друзі, близькі. Говорили, що бачили повідомлення в соціальних мережах, що переживають, пропонували скасувати концерт. Але як я могла не виступити перед тими людьми, які прийшли до мене і хочуть слухати мою музику?" - сказала Білик.

Зірка додала, що коли активісти зібралися біля ресторану і спровокували бійку, вона найбільше переживала за своїх юних слухачів.

"Сама я, насамперед, переживала не за себе, а за публіку, яка прийшла на мій виступ, особливо за мам з маленькими дітьми. Після того, як я вдруге стала матір'ю, моє ставлення до дітей стало ще більш трепетним — причому, абсолютно до всіх", - поділилася Ірина.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні радник Головного Управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що виступ Ірини Білик скасовано. Однак концерт таки відбувся та пройшов із сутичками між активістами патріотичних організацій, які хотіли перешкодити концерту, і одеськими правоохоронцями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?