Злата Огнєвіч у новому кліпі влаштувала запальні танці у лісі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Злата Огнєвіч у новому кліпі влаштувала запальні танці у лісі

Злата Огнєвіч у новому кліпі влаштувала запальні танці у лісі
Джерело:  YouTube

Українська співачка Злата Огнєвіч випустила яскравий кліп на пісню "Танцювати".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал співачки.

Режисером відео став хореограф Freedom-ballet Костянтин Гордієнко.

Читайте також: Гурт "Сальто Назад" випустив кліп на пісню "О Мамо"

Для Злати Огнєвіч це експеримент - танцювальний кліп, який показує її в новій іпостасі. Разом з кращими танцюристами України в цьому відео співачка продемонструвала запал, який може викликати танцювальна музика. Хлопці та дівчата, яких глядачі бачать у кліпі, пройшли жорсткий кастинг в школі сучасної хореографії My Way Dance Center.

Якщо попередній кліп співачки на пісню "За літом, за весною" був міні-блокбастером, то в цей раз Злата і команда режисера Костянтина Гордієнка вирішили відмовитися від зйомок у павільйонах заради єднання з природою. Ліс, в якому знімався кліп, шукали протягом тривалого часу, щоб він максимально доповнював творчий задум.

"Мені хотілося легкості і передати всю ту енергетику, яка закладена в цій пісні. Влітку дуже важливо бути собою і максимально заряджатися позитивом на весь рік!" - говорить співачка.

Кліп знімався добу у лісі неподалік від Києва. Складність знімань полягала у тому, що в ліс потрібно було завезти величезну кількість техніки і на місці спорудити сцену, на якій вночі танцювали Злата і команда танцюристів.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська співачка Злата Огневич напередодні великодніх свят виконала ремікс на знамениту пісню Unbreak my heart.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?