Режисер продає свою "Золоту пальмову гілку" заради нового фільму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Режисер продає свою "Золоту пальмову гілку" заради нового фільму

Режисер продає свою "Золоту пальмову гілку" заради нового фільму
Джерело:  Le Figaro

Відомий режисер Абделатіф Кешиш (Abdellatif Kechiche) виставив на продаж свою нагороду Каннського кінофестивалю, аби завершити роботу над новим фільмом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Le Figaro.

Кешиш отримав" Золоту пальмову гілку" під час Канського фестивалю у 2013 році. Аукціон організовує французька компанія Quat'Sous. Серед інших предметів, виставлених на продаж, також будуть картини зі стрічки режисера "Життя Адель".

Читайте також: Найдорожчу у світі сумку продали за $380 тисяч

Наразі режисер працює над стрічкою, яка називається "Мектуб, моя любов" (Mektoub, My Love). Однак у митця виникли проблеми із фінансуванням, зокрема коштами на його пост-продакш. Банк заблокував видачу решти коштів по кредиту, пишуть у французьких ЗМІ.

У фільмі розповідається про молодого кінодраматурга на ім’я Амін, який закохується у дружину продюсера, який погодився вкласти гроші у його першу кінокартину. Але коли жінка відповідає йому взаємним інтересом, Амінові потрібно вибрати між кар’єрою та коханням.

Як повідомляв ONLINE.UA, 28 травня, відбулася церемонія нагородження переможців 70-го Каннського кінофестивалю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?