Гайтана вийшла заміж за батька своєї майбутньої дитини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гайтана вийшла заміж за батька своєї майбутньої дитини

Гайтана вийшла заміж за батька своєї майбутньої дитини
Джерело:  YouTube

Відома співачка з африканським корінням і учасниця Євробачення-2012 від України Гайтана, яка чекає на первістка, таємно вийшла заміж.

Про це вона розповіла Катерині Осадчій в інтерв'ю для "Світського життя", повідомляє ONLINE.UA.

За словами Гайтани вона вже майже рік заміжня. Однак імені свого обранця співачка не називає.

"Він не публічний. Так, ми одружилися. Це було ще в минулому році, все було дуже швидко. Я трішки менше, ніж рік, як заміжня. Він всім займається зі мною. Навіть якщо він чогось не знає, він вчиться і робить все. Контролює весь процес моєї роботи", - розповіла Гайтана.

На питання Каті Осадчої , хто ж народиться – хлопчик або дівчинка – Гайтана відповіла: "Дівчинка. Я дуже радію. Для мене це якесь свято. Це перша дитина, і я ще вчуся, як це сприймати. Для мене щодня якийсь новий. Зараз я їхала, а вона там в животі танцює. Це все так дивно для мене!", - поділилася співачка.

Читайте також: Гайтана випустила кліп про романтичні стосунки

За словами артистки, вони з чоловіком вже навіть придумали ім'я для дочки.

"Чоловік був тим, хто вибрав це ім'я, – підкреслила зірка. – Якось вночі він запитав: "Як тобі ім'я Николь?" Я сказала, що це дуже класне ім'я".

Як повідомляв ONLINE.UA, про те, що Гайтана вагітна первістком стало відомо у березні цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?