"Наче зняли залізну завісу": Тіна Кароль однією з перших випробувала безвіз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Наче зняли залізну завісу": Тіна Кароль однією з перших випробувала безвіз

"Наче зняли залізну завісу": Тіна Кароль однією з перших випробувала безвіз
Джерело:  Табоїд

Українська співачка Тіна Кароль вирішила однією з перших випробувати на собі безвізовий режим, який стартував в нашій країні 11-го червня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТаблоID.

Вчора, 12 червня, співачка прилетіла до Риги, щоб дати прес-конференцію, присвячену її майбутньому сольному концерту в Юрмалі 10 липня в концертному залі "Дзінтарі.

Кароль поділилася враженнями від перетину кордону без візи.

Читайте також: "Я не перестану": Тіна Кароль випустила новий кліп

"Сьогодні ми випробували на собі безвізовий режим. Візу мою справді не шукали, з документів подивилася тільки страховку і запитали про мету візиту. Сказала, що я співачка і у мене сьогодні багато інтерв'ю", - поділилася першими враженнями Тіна на прес-конференції в Ризі.

Латвійська преса також поцікавилася думкою співачки щодо впливу безвізу на життя простих людей.

"Ви знаєте, скільки відсотків жителів України не були за кордоном? Понад 60%. Уявляєте, що для них означає безвіз? Це наче зняли "залізну завісу". Більшість вважає, що скрізь живуть так само, як у нас, але це не так. Безвіз багато значить для українців. Мені здається, що це важливий крок до внутрішньої свободи. Це те, що є у вас", - зауважила Кароль.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська співачка Тіна Кароль та її благодійний фонд у День захисту дітей надали допомогу дитячим онкологічним відділенням лікарень у трьох містах України: Миколаєві, Запоріжжі та Кропивницькому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?