Ведучий Євробачення-2017 Скічко розповів про свою першу дружину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ведучий Євробачення-2017 Скічко розповів про свою першу дружину

Ведучий Євробачення-2017 Скічко розповів про свою першу дружину
Джерело:  karavan.ua

Першою дружиною Олександра Скічка була відома телевізійниця, яка була старшою за нього на 10 років.

Про це він розповів в інтерв'ю "Каравану історій", повідомляє ONLINE.UA.

"Я намагаюся взагалі не поширюватися про своє особисте життя, бо не піарюсь на цьому, як прийнято робити в шоу-бізнесі. Вважаю себе скритною в цьому плані людиною, адже стосунки, так само як і гроші, люблять тишу. Виключно тому і прийняв рішення нічого не розповідати про неї. Звичайно, коли ми були одружені і мене прямо запитували: "Це твоя дружина?", Я не заперечував, але сам намагався не афішувати цей факт, не робив акцент на сімейному житті. А коли стосунки закінчилися, в цьому взагалі відпала потреба", - зауважив він.

Імені першої дружини Скічко не називає, втім відомо що вона – доволі відома продюсер та редактор та була старшою за хлопця на 10 років.

Читайте також: Олександр Скічко озвучив одного з героїв мультфільму "Тачки-3"

"Нам було цікаво разом. Ми з колишньою дружиною працювали в одній сфері, відповідно, завжди знаходили теми для обговорення. Ще любили багато подорожувати. У нас була спільна компанія, і ми з задоволенням проводили час з друзями. Всі люди по-різному сприймали наші стосунки через десятирічну різницю у віці. Але мене радував той факт, що друзі беззастережно прийняли мій вибір. На те вони і друзі, щоб не засуджувати, а розуміти", - наголосив Олександр.

За словами Скічка, рішення розійтися з дружиною було спільним.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що Олександр Скічко одружується з власницею гранд-готелю Fairmont Єлизаветою Юрушевою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?