У новому кліпі Лободи "вбили" журналіста
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У новому кліпі Лободи "вбили" журналіста

У новому кліпі Лободи "вбили" журналіста
Джерело:  YouTube

Українська співачка Світлана Лобода (LOBODA) випустила кліп на пісню "Случайная".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посланням на YouTube-канал співачки.

"Сценарій кліпу продиктований життям і знятий на стику вигадки і реальності: трапляється, що артистам доводиться стикатися з настирливими папараці, які порушують допустимі межі особистого простору, а жертвами таких ситуацій стають їхні близькі люди. Сама історія кліпу злегка оголює внутрішній світ виконавців і показує, що за своєю суттю вони - самотні люди, а світ блиску, шику і нескінченних спалахів камер - всього лише ілюзія", - йдеться в описі ролика.

Читайте також: Скандал Лободи з журналістами: ЗМІ знайшли причетність ДНР, опубліковано відео

Відзначимо, що режисером відео виступила продюсер співачки Нателла Крапівіна. За її словами, ролик на пісню "Случайная" - це "ще одна глава з книги під назвою "Життя", в якій чітко проілюстровано, що в світі немає випадкових людей, як і не буває випадкових подій, але водночас одна несподівана зустріч може стати фатальною.

Кліп розпочинається з телевізійного повідомлення, що на свободу вийшов охоронець співачки Лободи, який убив журналіста телеканалу "3+3", захищаючи співачку. Прихильники співачки зійшлися на думці, що таким чином співачка і її продюсер вирішили попередити журналістів і показати їм, що станеться з тими, хто ще раз порушить особистий простір співачки і її сім'ї.

Нагадаємо, у березні Лобода попала у гучний скандал з журналістами телеканалу "1+1". На знімальну групу зі зброєю напали охоронці співачки. Журналісти готували матеріал про специфіку роботи папараці, хобі та захоплення зірок для програми "Українські сенсації". Один з охоронців погрожував представникам преси пістолетом, поки вони не віддали йому камеру.

Як повідомляв ONLINE.UA, 28 травня в Одесі був скасований концерт Світлани Лободи через протести під нічним клубом, де мав відбутися виступ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?