"Максимум щирості та мінімум косметики": Олена Кравець постала у ніжній фотосесії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Максимум щирості та мінімум косметики": Олена Кравець постала у ніжній фотосесії

"Максимум щирості та мінімум косметики": Олена Кравець постала у ніжній фотосесії
Джерело:  kvartal95.com

Акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець вперше спробувала себе у ролі професійної фотомоделі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт студії "Квартал 95".

Проект, в якому взяла участь Олена називається TheWoman: Revelation, а створила його відомий український фотограф Тетяна Кізєєва.

Читайте також: Сім'я зірки "Кварталу 95" знялася в казковій фотосесії: опубліковані фото

За словами самої фотохудожниці, у своїх знімках вона хотіла показати, що справжня краса криється, перш за все, у душевній щирості і натуральності.

"Я зробила акцент на емоціях і діях, при яких мої героїні максимально відверті", – каже Тетяна.

За словами самої Олени Кравець, вона не дуже любить фотографуватися, але дізнавшись про особливості фотосесії, вирішила все-таки спробувати.

"Дякую Тетяні, що запросила мене взяти участь в цьому проекті, зізнаюся, що заманити мене було непросто – постійні гастролі, знімання, сімейні справи. Мені самій дуже подобаються чорно-білі фотографії, і коли моделі на знімках максимально щирі з мінімумом косметики на обличчі. Оскільки Таня – майстер своєї справи, на фотосесії вона мене довго не мучила – весь процес зайняв близько години", - відзначила акторка.

Всі світлини зроблені у чорно-білих тонах.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Олена Кравець, яка у серпні 2016 роки народила двійню, вперше зважилася показати публіці своїх дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?