Лідер гурту Kiss Джин Сіммонс вирішив запатентувати рокерську "козу"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідер гурту Kiss Джин Сіммонс вирішив запатентувати рокерську "козу"

Лідер гурту Kiss Джин Сіммонс вирішив запатентувати рокерську "козу"

Вокаліст та бас-гітарист відомого рок-гурту Kiss Джин Сіммонс збирається запатентувати "козу" - відомий у всьому світі рокерський жест з піднятих вгору вказівного пальця і мізинця.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hollywood Reporter.

Музикант звернувся до Відомства з патентів і товарних знаків США, заявивши, що був першим хто використовував відомий серед рокерів жест.

Заявка містить ролик, зроблений під час туру гурту Kiss "Гаряче, ніж в пеклі" 14 листопада 1974 року, коли, як стверджує Сіммонс, він вперше нібито і зробив "козу".

Читайте також: Шварценеггер поплатився за жарт про популярних рокерів: опубліковано відео

Втім, як зазначає NME, рокерська "коза" використовувалася музикантами задовго до Сіммонса - так, наприклад, схожим чином складені пальці Джона Леннона на обкладинці синглу The Beatles Yellow Submarine/Eleanor Rigby, що вийшов в 1966 році.

Іншим популяризатором знака вважається фронтмен Black Sabbath Ронні Джеймс Діо, який в інтерв'ю 2001 року заявив, що сперечатися через те, хто придумав "козу" - все одно що сперечатися, хто винайшов колесо.

Вирішувати, хто правий, доведеться чиновникам. Відомство патентів прийняло заявку Джина Сіммонса і після ретельного вивчення винесе свій вердикт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше музиканти рок-гурту Kiss відмовилися виступати на інавгурації переможця президентських виборів в США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?