Леонардо Ді Капріо віддав свій "Оскар" слідчим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леонардо Ді Капріо віддав свій "Оскар" слідчим

Леонардо Ді Капріо віддав свій "Оскар" слідчим
Джерело:  Reuters

Американський актор Леонардо Ді Капріо передав правоохоронним органам статуетку "Оскар", подаровану йому продюсерами після зйомок у фільмі "Вовк з Уолл-стріт".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

У 2016 році Міністерство юстиції США звинуватило продюсерську компанію Red Granite Pictures у викраденні коштів з малазійського фонду. Нібито частина суми (йдеться про 100 мільйонів доларів) була використана для створення фільму "Вовк з Уолл-стріт".

Читайте також: Ді Капріо продав свій будинок за 2,4 мільйона доларів: з'явилися фото

Леонардо Ді Капріо, який зіграв головну роль в цій картині, отримав від продюсерів подарунок: статуетку "Оскара", виграну в 1954 році легендарним актором Марлоном Брандо.

Як відзначили представники Ді Капріо, він активно співпрацює з правоохоронцями. Актор передав їм й інші подарунки, які могли б допомогти слідству.

"Пан Ді Капріо ініціював повернення предметів, які були отримані ним в рамках щорічного благодійного аукціону на користь свого однойменного фонду", - повідомили ЗМІ представники актора.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що Леонардо Ді Капріо розірвав стосунки зі шведською моделлю Ніною Агдал, з якою планував таємно одружитися навесні цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?