В Одесі скасували концерт російського репера Басти
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Одесі скасували концерт російського репера Басти

В Одесі скасували концерт російського репера Басти

В Одесі скасували концерт російського репера Василя Вакуленка, відомого під псевдонімом Баста, який мав відбутися у неділю, 18 червня.

Про це йдеться на офіційній сторінці у Facebook клубу "Ібіца" в Одесі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Бійка поліції та активістів: в Одесі відбувся виступ Ірини Білик

"Концерт Басти не відбудеться. Повернення заздалегідь куплених квитків здійснюється в місцях їхнього придбання. Приносимо свої вибачення за надані незручності!" – йдеться у повідомленні.

При цьому Баста, який неодноразово відвідував окупований Крим, 17 червня виступив в Києві.

"Давайте привітаємо СБУ та прикордонну службу, котрі впустили до України Василя Вакуленка "Басту", і він вже вчора, 17.06, встиг виступити в Києві. Незважаючи на, як мінімум, три незаконних перетини кордону при в'їзді в окупований Крим", - написав у своєму Facebook екс-лідер одеського "Правого сектора" Сергій Стерненко.

Нагадаємо, у 2015 році Баста виступав з концертами в окупованому Криму і в своїх піснях прославляв російських солдатів, які йдуть "воювати за мир".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський музикант Андрій Ширман, більш відомий як DJ Smash, скасував свій виступ в Одесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?