Стало відомо, хто представлятиме Україну на "Новій хвилі" в Сочі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, хто представлятиме Україну на "Новій хвилі" в Сочі

Стало відомо, хто представлятиме Україну на "Новій хвилі" в Сочі
Джерело:  newwavestars.eu

На пісенному конкурсі "Нова хвиля-2017", який пройде в Сочі (РФ) Україну представлятиме соліст гурту "Інь-Ян" Артем Іванов, який виступатиме під псевдонімом ISAAK.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт конкурсу.

7 і 8 квітня, за підсумками прослуховування було відібрано 15 країн-учасників, серед яких: Вірменія, Казахстан, Узбекистан, Молдова, Румунія, В'єтнам, США, а також п'ятеро учасників від Росії.

Україну цьогоріч представлятиме фіналіст сьомого сезону російської "Фабрики зірок", а також співак гурту "Інь-Ян" Артем Іванов. Гурт з'явився після закінчення талант-шоу і її продюсером став особисто Костянтин Меладзе.

Нагадаємо, що міжнародний конкурс молодих виконавців "Нова хвиля" вже третій рік поспіль відбудеться не в Юрмалі, а в Сочі, оскільки його організаторами є російські виконавці, більшості з яких заборонений в'їзд до Латвії.

Конкурс проходитиме в Сочі з 8 по 14 вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, минулого року на "Новій хвилі" Україну представляли: Галина Безрук, яка посіла друге місце у фіналі конкурсу, набравши в третій день 424 бали та Анастасія Прудіус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?