Потрібно прагнути відповідати Європі за рівнем життя, а не тому, щоб перетягнути проституцію до України, - Рабінович
Категорія
Україна
Дата публікації

Потрібно прагнути відповідати Європі за рівнем життя, а не тому, щоб перетягнути проституцію до України, - Рабінович

Потрібно прагнути відповідати Європі за рівнем життя, а не тому, щоб перетягнути проституцію до України, - Рабінович
Джерело:  YouTube

Народний депутат, глава підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович висловив свою позицію щодо легалізації проституції в Україні.

Про це він розповів в прямому ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі « 112 Україна », повідомляє ONLINE.UA.

«По-перше, безумовно, позиція начальника поліції (глава Нацполіціі Андрій Крищенко. - Ред.) не гарна, не європейська позиція. Ось нормальний сьогодні український поліцейський має брати участь у маршах вулицями, підтримувати проституцію. Чому ні? У Європі можна, у нас не можна. Я думаю, що ми з вами відстаємо у розвитку. Дійсно, у нас ще недостатньо пропагується ось ця вся брехня, яку нам почали забивати в голову і говорити, що це Європа. Сьогодні відбувається якийсь переворот у мізках: нас намагаються втягнути в те, чим ніколи Україна не була », - сказав депутат.

За словами Рабіновича, питання такого характеру складно обговорювати в країні, де все зводиться до кишені.

«Обговорювати всі ці питання дуже складно в державі. У нас будь-яка тема приходить до кишені. Видно, хтось захотів заробити на проституції, подивився неохоплену цю діляночку. А чого нам не зробити? Тому перш ніж городити город, який ви городите майже два з половиною роки, не думаючи, творите, не думаючи ні економічно, ні політично, не замислюючись про людські наслідки. Я вважаю, що просто треба припинити приймати дебільні рішення і бігти в якусь невідому далечінь під назвою "Європа", не розуміючи, що там є», - обурився парламентарій.

«Європа - це в першу чергу соціальний стандарт. Ось чому вона номер один для мене. Європа, яку я бачив чотири дні тому, - це село, яке живе. Я не знаю, люди, як пояснити, але Захід відрізняється від наших сіл. Київ такий же, як Лондон, Париж, вони великі монстроподібні міста. Але там Європа в селі».

Як вважає Вадим Рабінович, потрібно прагнути відповідати Європі за рівнем життя.

«Ось до цього треба прагнути, а не до того, щоб проституцію сюди перетягнути або гей-паради. Це вже, вибачте мене, не Європа, це ті частини Європи, які намагаються представити як європейські. Якщо головне, що від нас вимагається, це участь у парадах, то, знаєте, заберіть свою Європу куди-небудь», - підсумував депутат.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Вадим Рабінович розкритикував депутатів Верховної Ради, які проголосували в першому читанні один із законопроектів т.з. "реформи Супрун" у сфері охорони здоров’я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?