Опозиція не може голосувати з БПП і "Народним фронтом", - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Опозиція не може голосувати з БПП і "Народним фронтом", - Рабінович

Опозиція не може голосувати з БПП і "Народним фронтом", - Рабінович
Джерело:  YouTube

Народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович прокоментував голосування у ВР за законопроект, яким вносяться зміни до Господарського, Цивільного процесуального кодексів України, Кодексу адміністративного судочинства та інші законодавчі акти.

Про це він розповів в ефірі програми «Сегодня» на ТРК «Україна», повідомляє ONLINE.UA.

«У Верховній Раді сформувалася нова серйозна парламентська більшість у складі «Народного фронту», Блоку Петра Порошенка і Опозиційного блоку», - заявив нардеп.

«Прийнятий сьогодні за основу закон - це вбивство правосуддя! Приймається прецедентне право. Прибираються адміністративні суди - і тепер такого поняття, як судовий розгляд «людина проти держави», більше не існує. І найстрашніше - це та ось прихована «спецконфіскація», яку влада ніяк не могла протягнути, а тепер протягла», - обурився Рабінович.

«Сьогоднішнє голосування показало всім нам, що в парламенті утворилася справжня більшість у складі "Народного фронту", БПП і Опозиційного блоку. Тому я пропоную Опозиційному блоку прибрати з назви слово "опозиційний" і залишити просто "блок", наприклад, блок за інтересами», - запропонував парламентарій.

«Як же ви, 23 людини, які називають себе опозицією, проголосували сьогодні закон, який знищує права людини і правосуддя. Опозиція не може голосувати з БПП і "Народним фронтом". Я розумію, що їм важко, що на них «висять» кримінальні справи, але не можна так зраджувати своїх виборців Півдня і Сходу - ми ж брали перед ними зобов'язання. Тому я вважаю, що сьогоднішнє голосування показало: дискусію про те, опозиційний це блок до влади чи ні, можна вважати закритою», - вважає Вадим Рабінович.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Вадим Рабінович висловив свою позицію щодо легалізації проституції в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?