Співачка Надія Мейхер отримала роль у великому кіно
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Надія Мейхер отримала роль у великому кіно

Співачка Надія Мейхер отримала роль у великому кіно
Джерело:  Сьогодні

Українська співачка, акторка, телеведуча та екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер отримала роль у великому кіно. Артистка зіграє одну з головних ролей у фільмі режисера Оксани Байрак.

Про це йдеться на "Сегодня" з посиланням на прес-службу Байрак, передає ONLINE.UA.

"Чесно кажучи, це моя перша роль у кіно, то, що було до цього – розминка, – зізнається Надія. – Коли ми вперше зустрілися з Оксаною, і вона коротко розповіла, про що фільм, у мене просто мурашки були по шкірі. Мені шалено сподобався сценарій, моя роль дуже багатогранна, мені симпатична моя героїня. Років 10 тому я, буквально кілька разів, відвідувала курси акторської майстерності, мала намір сходити і зараз, перед зйомками, але Оксана мене відмовила: "Категорично ні!". Так що тепер, на знімальному майданчику я просто намагаюся максимально натурально жити в характері моєї героїні, а уроки акторської майстерності отримую у самої Байрак".

На запитання: "Чи не страшно було запрошувати на головну роль непрофесійну актрису?" режисер жартує: "Оксані Байрак нестрашно ніколи ні з ким працювати! Я звісно ж взяла на себе відповідальність, тому що роль велика, серйозна, драматургічно синусоїдна, але в моїх руках... Я ж неперевершений ювелір і роблю найкраще огранювання діамантів, – зізнається Байрак. – Коли пишу сценарій, у мене в голові виникають картинки, обличчя моїх героїв. Такий спалахом у мене сталася Мейхер. Впевнена, що Надя виглядатиме в цій ролі більш ніж органічно і прикрасить її".

Читайте також: Режисер Девід Лінч спростував чутки про те, що йде з кіно - ЗМІ

Співпродюсер Оксани Байрак – генеральний продюсер компанії FILM.UA Віктор Мирський. Проект обіцяє бути грандіозним, адже знімати нову стрічку планують по всьому світу. Стартували зйомки в Україні, потім група вирушить до Батумі (Грузія), а після – Іспанія і США.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Надія Мейхер зіграла головну рольу кліпі молодого виконавця GADAR, який є підопічним української співачки Світлани Лободи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?