Володар трьох "Оскарів" Деніел Дей-Льюїс йде з кіно
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Володар трьох "Оскарів" Деніел Дей-Льюїс йде з кіно

Володар трьох "Оскарів" Деніел Дей-Льюїс йде з кіно
Джерело:  Variety

Британський актор Деніел Дей-Льюїс, який тричі нагороджений премією "Оскар" за кращу чоловічу роль, оголосив про завершення акторської кар'єри.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

Причини, за якими 60-річний Дей-Льюїс завершив акторську кар'єру, не розкриваються.

"Це особисте рішення, і ні він, ні його представники не будуть більше коментувати це", - наголосила представниця актора Леслі Дарт.

Читайте також: Арнольд Шварценеггер знову зіграє Термінатора

У послужному списку актора не надто багато фільмів, адже він завжди прискіпливо підходив до вибору проектів, вичитував сценарій.

Отримав престижну премію за ролі у фільмах "Моя ліва нога" (1989), "Нафта" (2007) та "Лінкольн" (2012). Найпопулярнішими його роботами вважаються також "Боксер" (1997), "Останній з могікан" (1992).

Остання стрічка з Льюїсом вийде цього року – "Примарна нитка" режисера Пола Томаса Андерсона. Фільм базується на подіях у світі лондонської моди 1950-х років.

У 2013 році Деніел Дей-Льюїс був визнаний журналом Time одним зі ста найвпливовіших людей в світі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно творець культового серіалу "Твін Пікс" відомий американський режисер Девід Лінч спростував чутки буцімто він вирішив піти з кіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?