Кім Кардашьян і Каньє Уест вибрали сурогатну матір для третьої дитини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кім Кардашьян і Каньє Уест вибрали сурогатну матір для третьої дитини

Кім Кардашьян і Каньє Уест вибрали сурогатну матір для третьої дитини
Джерело:  TMZ

Американська теледива Кім Кардашьян та репер Каньє Уест вже вибрали сурогатну матір для своєї третьої дитини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Як відомо, народжувати третю дитину знаменитості строго забороняють лікарі. Медики посилаються у своєму висновку на те, що попередні дві вагітності проходили з ускладненнями, і третя може стати небезпечною для її життя.

За інформацією видання, подружжя вже найняло жінку, яка виносить їм маля. Ці послуги, за попередніми даними, обійдуться зірковій парі в 68 тисяч 850 доларів. Правда, варто відзначити також те, що деякі джерела вказують суму набагато вище.

Читайте також: Бейонсе вдруге стала мамою

У випадку, якщо жінка завагітніє двійнятами або трійнею, то за кожного дитину вона отримає ще по п'ять тисяч доларів. Якщо ж під час вагітності сурогатна мати якось постраждає, то вона отримає страховку у розмірі чотирьох тисяч доларів.

А жінці заборонені статеві зв'язки за кілька тижнів до процедури ЕКЗ і після неї. Також ій не можна курити, вживати алкоголь, відвідувати сауну, фарбувати волосся, їсти сиру рибу і захоплюватися кофеїном.

Також Кім та Каньє приймають на себе юридичну і батьківську відповідальність за дитину, яка може народитися з вродженими вадами.

Нагадаємо, Кім Кардашьян і Каньє Уест вже виховують двох дітей - дочку Норт, яка народилася 15 червня 2013 року, і сина Сейнта, що з'явився на світ 5 грудня 2015 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше теледіва оприлюднила ролик, де показані її будні разом з дітьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?