Джоан Роулінг заявила, що Гаррі Поттерів було двоє
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джоан Роулінг заявила, що Гаррі Поттерів було двоє

Джоан Роулінг заявила, що Гаррі Поттерів було двоє
Джерело:  independent.co.uk

Британська письменниця Джоан Роулінг заявила, що крім усім відомого головного героя серії книг про чарівний світ, був й інший Гаррі Поттер.

Про це йдеться на Independent, повідомляє ONLINE.UA.

У своєму недавньому тексті для тематичного сайту Pottermore письменниця повідомила, що існував ще один герой з таким ім'ям.

Читайте також: Нова книга про Гаррі Поттера викликала ажіотаж в світі: з’явилося відео

"Генрі Поттер (Гаррі для його близьких) був прямим нащадком Гардвіна та Іоланти, служив у Візенгамоті (верховний суд магів Великої Британії) у 1913-1921 рр.", – повідомила Роулінг.

За словами Джоан, цей персонаж був активним захисником маглів (звичайних людей). Він публічно засудив міністра магії Арчера Евермонда, який заборонив магічному співтовариству допомагати маглам у ході Першої світової війни, за що його сім'ю виключили з "Довідника чистокровних чарівників".

Не виключено, що другий Гаррі Поттер стане героєм приквелу до серії вже випущених книг. Раніше у романах Роулінг він не згадувався.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше незалежна студія Triangle опублікувала трейлер фільму "Волдеморт. Походження нащадка", який розповість про долю Тома Редла після випуску з Хогвартса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?