"Опоблок" разом з коаліцією віддав "в руки влади" КСУ, - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

"Опоблок" разом з коаліцією віддав "в руки влади" КСУ, - Рабінович

"Опоблок" разом з коаліцією віддав "в руки влади" КСУ, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Рада прийняла за основу проект Закону про «Конституційний суд» (№ 6427-д), який передбачає, по суті, передачу відомства в руки влади. За документ голосували представники парламенту з «Оппоблоку» і коаліції.

Про це йдеться на "РБК-Україна", повідомляє ONLINE.UA.

«Люди, це «Оппоблок» разом з коаліцією тільки що віддав Конституційний суд в руки влади», - написав на своїй сторінці у Facebook Вадим Рабінович, народний депутат України та лідер політичної партії «За життя».

Як зазначається, за документ проголосував 231 депутат.

Нагадаємо, раніше фракції «Блок Петра Порошенка», «Народний фронт» і «Опозиційний блок» проголосували за прийняття за основу законопроекту № 6232 про введення автоматизованого арешту коштів на банківських рахунках боржників. Прийняття даного законопроекту загрожує українцям тим, що у них можуть за борги забирати останні гроші і майно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?