В Україну повертається шоу "Танці з зірками"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Україну повертається шоу "Танці з зірками"

В Україну повертається шоу "Танці з зірками"
Джерело:  ТСН

В Україні знову покажуть популярне розважально-танцювальне шоу "Танці з зірками".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "1+1".

"Ми покладаємо великі сподівання на те, що зможемо подарувати країні нове шоу, з яким ми разом будемо радіти, любити і проводити вечори. "Танці з зірками" - знаковий проект для України і телеканалу "1+1". З нього почалася історія українського розважального телебачення. Ми із захватом і гордістю беремося за створення нової історії "Танців з зірками", повернення легенди на вітчизняне ТБ", - повідомила генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна.

Читайте також: Дружина Медведчука йде з "Х-фактора"

Однак, поки незрозуміло яким буде зоряний склад учасників і журі.

Відомо, що брати участь у шоу будуть "найпопулярніші артисти і танцюристи України".

"Танці з зірками" - це міжнародний телевізійний проект, який був заснований у Великобританії в 2004 році на телеканалі ВВС під назвою "Strictly Come Dancing" і став популярним у багатьох країнах світу.

Як повідомляв ONLINE.UA, відома ведуча тревел-шоу "Орел і решка" Леся Нікітюк замінить у шоу "Хто зверху?" Катерину Варнаву, якій заборонений в’їзд в Україну строком на 5 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?