Нові "Трансформери" встановили антирекорд за касовими зборами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нові "Трансформери" встановили антирекорд за касовими зборами

Нові "Трансформери" встановили антирекорд за касовими зборами
Джерело:  Variety

П’ята частина франшизи "Трансформери. Останній лицар" за перші п’ять днів прокату в США зібрала 69 мільйонів доларів. Це антирекорд за зборами серед усіх частин фільму.

Про це йдеться на Variety, повідомляє ONLINE.UA.

Перша частина франшизи зібрала у 2007 році більше 70 мільйонів доларів, а четверта - 100 мільйонів.

При цьому видання зазначає, що в Китаї фільм виявився досить успішним. Там початкові збори картини склали 123,4 мільйони доларів: за перший день прокату картина зібрала 41 мільйон.

Читайте також: Новий фільм із зіркою Голлівуду зібрав 7 фунтів

Попередні чотири частини "Трансформерів" у сукупності зібрали понад 1,3 мільярди на американському ринку і понад 3,5 мільярди – в світовому прокаті.

Планується, що в межах франшизи будуть зняті ще дві частини фільму і спін-офф, присвячений автоботу Бамблбі. Майкл Бей на початку червня знову підтвердив, що більше не буде режисером "Трансформерів".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно британська письменниця Джоан Роулінг заявила, що крім усім відомого головного героя серії книг про чарівний світ, був й інший Гаррі Поттер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?