У Джонні Деппа підтвердили, що він бив Ембер Херд
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Джонні Деппа підтвердили, що він бив Ембер Херд

У Джонні Деппа підтвердили, що він бив Ембер Херд
Джерело:  People

Колишні менеджери голлівудського актора Джонні Деппа підтвердили, що він регулярно бив свою колишню дружину Ембер Херд.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.

За словами агентів, які раніше працювали з актором, Депп постійно піднімав руку на Херд. А одного разу він настільки сильно ударив Ембер, що та отримала серйозну травму.

Читайте також: Екс-дружина Джонні Деппа зібралася заміж за Ілона Маска

"Після спілкування з хатньою робітницею і помічниками Джонні Деппа, стало відомо, що він дійсно поводився неадекватно і агресивно з Ембер. Одного разу він так сильно штовхнув дівчину під час сварки, і та отримала серйозну травму", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо,  Херд подала на розлучення з Деппом 23 травня 2016 року. В якості причини були вказані непереборні протиріччя. Тоді Херд із синцем під оком звернулася до суду, звинувативши чоловіка в "домашньому насильстві" і попросила про видачу тимчасового охоронного ордера - документа, яке забороняє Деппу наближатися до неї. Більше того, акторка неодноразово публікувала фото побоїв. При цьому, адвокат Деппа, коментуючи цю історію, заявляв, що головна мета Херд - фінансова вигода.

А в серпні того ж року актори завершили свій скандальний шлюборозлучний процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?