Попрощався з друзями: онкохворий Задорнов вирішив припинити лікування
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Попрощався з друзями: онкохворий Задорнов вирішив припинити лікування

Попрощався з друзями: онкохворий Задорнов вирішив припинити лікування
Джерело:  eg.ru

Російський сатирик Михайло Задорнов, який восени минулого року повідомив, що хворий на рак, вирішив припинити лікування.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Eg.ru.

Нагадаємо, у артиста діагностували пухлину мозку.

За інформацією видання, Задорнов переніс в одній з приватних клінік Юрмали операцію, курс хіміотерапії і ряд відновлювальних процедур. Але старання медиків нібито не принесли бажаного результату.

Читайте також: Голлівудському акторові видалили пухлину: опубліковано фото

"Міша тане на очах. Не допомогли ні європейські технології, ні корифеї медицини. Всі тільки руками розводять і важко зітхають. Мовляв, зробили все, що в їх силах", - цитує видання людину з близького оточення Задорнова.

Задорнов вирішив відмовитися від виснажливого лікування, щоб побільше проводити час в колі рідних і близьких.

Смертельно хворий сатирик назавжди попрощався з друзями і поїхав до Юрмали. Через місяць йому виповниться 69 років, однак святкувати і приймати будь-кого він не збирається.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Служба Безпеки України заборонила в’їзд на територію країни деяким діячам російського шоу-бізнесу і кінематографу, зокрема Михайлу Задорнову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?