Прислужник влади Рабінович розкрив свою сутність, - Микола Скорик
Категорія
Політика
Дата публікації

Прислужник влади Рабінович розкрив свою сутність, - Микола Скорик

Прислужник влади Рабінович розкрив свою сутність, - Микола Скорик
Джерело:  rbc.ua

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Микола Скорик назвав народного депутата, лідера партії "За життя" Вадима Рабіновича "зрадником і прислужником влади". Про це пише "РБК-Україна"  з посиланням на сторінку Скорика у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

"Зрадник і прислужник влади Рабінович скинув маску і розкрив свою зрадницьку і продажну сутність", - підкреслив Скорик. "Рабінович, який організував провладний проект "МУРА-За життя", щоб відбирати голоси, сьогодні мерзенними словами попер просто на партію, яка дала йому мандат депутата", - додав нардеп.

"Партію, активісти якої переслідуються владою і сидять у в'язницях і під слідством по всій країні. Партію, яка єдина з виборів 2014 року знаходиться в реальній опозиції до режиму і не зрадила своїх виборців. Партію, яку Рабінович зрадив і з якої пішов на служіння Банковій. Ганьба зрадникам, товариші! МУРА не пройде!", - резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?