"Найкращий подарунок небес": MONATIK розговорився про дружину та дітей
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Найкращий подарунок небес": MONATIK розговорився про дружину та дітей

"Найкращий подарунок небес": MONATIK розговорився про дружину та дітей
Джерело:  Viva!

Популярний український виконавець MONATIK (Дмитро Монатік) розговорився про свою дружину та двох маленьких дітей.

Про це він розповів в інтерв'ю для Viva!, повідомляє ONLINE.UA.

"Я вважаю, що чоловіків завжди ведуть жінки, їхня віра в чоловіків. Якщо ти будеш кожен день говорити своєму чоловікові, що він невдаха і якісь неправильні слова вкладати в голову, то у нього нічого не вийде. Чоловіки вразливі дуже. Вони сильні, але вразливі. І жіночі слова на них впливають. Тому, якщо жінка хоче бути з успішним чоловіком, мені здається, їй потрібно повірити в те, що він може таким стати. Нехай навіть сьогодні він найбідніший на світі. Вона завжди говорила, що все у мене обов'язково вийде, що мої пісні прекрасні! І я від цих слів летів вперед", - розповів артист.

Читайте також: "Ми працювали без гонорару": MONATIK розповів про виступ на Євробаченні

Дмитро більше не приховує, що є батьком двох дітей.

"Так, я двічі батько. У мене два хлопчика. Це прекрасно! Це найкращий подарунок небес, який може отримати чоловік від коханої жінки. Я захоплююся синами кожен день. Але я все-таки залишуся при своєму: вважаю, якщо вони захочуть, щоб про них говорили, вони скажуть про це самі, коли підростуть. Це повинен бути їхній особистий вибір", - сказав MONATIK.

Нагадаємо, вперше MONATIK зізнався, що вже двічі батько, у нещодавньому інтерв’ю для "Світського життя".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?