Мобілізуємо сотні тисяч, але не дамо продати українську, - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Мобілізуємо сотні тисяч, але не дамо продати українську, - Рабінович

Мобілізуємо сотні тисяч, але не дамо продати українську, - Рабінович
Джерело:  bigmir)net

Народний депутат Верховної Ради України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович закликав українців мобілізуватися, щоб в разі необхідності прибути до Києва на демонстрацію проти скасування мораторію на продаж української землі.

Про це він заявив в інтерв'ю харківському 7-му телеканалу, інформує bigmir)net, повідомляє ONLNE.UA.

«Я сьогодні в Харкові закликаю всіх прихильників нашої партії по всій країні до мобілізації. Якщо тільки Верховна Рада винесе на розгляд питання скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі, ми прийдемо до Києва - і це будуть не тисячі, не десятки тисяч, а сотні тисяч людей. Ми не дамо продати українську землю, не дозволимо залишити наших дітей і онуків без головного багатства України. Українська земля - це, якщо хочете, щось на зразок Сталінграда для нас: без землі життя в Україні не буде», - запевнив нардеп.

Опозиційний політик запевнив, що в разі потреби українці готові відстоювати свої права до останнього. «Ми зараз проводимо наради з регіональними організаціями, я їжджу по країні. Будь-якій розсудливій людині зрозуміло: не можна зараз, в умовах війни, економічної розрухи, тотальної бідності, продавати останнє наше загальнонародне багатство - землю, зрозуміло, хто її скупить і за які накрадені гроші, ми ризикуємо залишити нашим дітям і онукам справжнє кріпосне право. Саме тому ми будемо стояти до останнього, я дуже сподіваюся, що й інші партії приєднаються до нас, і люди, які прийдуть до Києва, не дозволять владі продати українську землю», - підкреслив Вадим Рабінович.

Лідер партії «За життя» додав, що це вимушений захід, оскільки сам він не є прихильником радикальних дій. «Я не прихильник вирішення питань на різного роду майданах, я за демократичну і цивілізовану політичну боротьбу і зміну влади в законодавчих рамках, але є такі речі, які стосуються кожного українця, його долі, його життя, життя й долі його дітей і онуків. У такі моменти потрібно мобілізуватися - і показувати тим, хто сидить у високих кабінетах, хто, як це записано в Конституції, є справжнім джерелом влади. День, коли це питання внесуть в Раду, буде останнім днем цієї влади. Ми не відступимо, не дозволимо продавати землю», - резюмував Вадим Рабінович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?