Євробачення-2017: проти України планують ввести санкції за недопуск учасниці від Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: проти України планують ввести санкції за недопуск учасниці від Росії

Євробачення-2017: проти України планують ввести санкції за недопуск учасниці від Росії

Організатори Євробачення готують проти України санкції через недопуск до пісенного конкурсу учасниці від Росії Юлії Самойлової.

Про це повідомив голова Суспільного мовлення Зураб Аласанія на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Організатори Євробачення-2017 озвучили суму витрат і доходів від конкурсу

"Ранок почався з не дуже приємних новин для UA:PBC. Схоже, на нас таки чекають санкції за "незабезпечення участі в Євробаченні 2017 учасниці від РФ Юлії Самойлової". І в мене є великий сумнів, що держава в обличчі СБУ захоче розділити з UA:PBC цю колізію", - написав Аласанія.

Нагадаємо, у Європейській мовній спілці (EBU) допускають введення санкцій проти Росії і України через порушення статуту конкурсу. Голова оргкомітету Євробачення Франк-Дітер Фрайлінг сказав, що Україна взяла на себе зобов'язання забезпечити виступи всіх конкурсантів у Києві, але вона не зробила цього відносно РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, заборону відвідувати Україну строком на три роки (через що Самойлова і не змогла взяти участь у конкурсі — ред.) було введено СБУ через те, що раніше співачка виступала на окупованому півострові.

При цьому 9 травня Самойлова ще раз виступила в окупованому Севастополі: на концерті до Дня Перемоги з композицією, яку готувала до Євробачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?