Morphom та Pianoбой змінюють сучасну українську музику
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Morphom та Pianoбой змінюють сучасну українську музику

Morphom та Pianoбой змінюють сучасну українську музику
Джерело:  online.ua

26 червня відбулася презентація музичного проекту FUZZ. Хедлайнери - Morphom та Pianoбой, презентували перший спільний FUZZ-трек, який вдихнув в українську музику драйв і новизну.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

FUZZ - це виклик створювати принципово нове звучання, який бренд Pepsi кинув українським музикантам. Саунд-продюсер Morphom підкреслив, що проект зосереджений на саунді, він не про маркетинг або шоу-бізнес. Мета FUZZ - не продати слухачам нові хіти, а порадувати їх якісним звучанням і запалити танцпол.

Відкрив подію Дмитро Шуров, лідер проекту Pianoбой. Він зробив подарунок публіці: нову пісню, яку українські меломани ще не чули «На Вершині». Вперше вона прозвучала в ефірі під час онлайн-трансляції у прямому ефірі ONLINE.UA.

Меломанів чекають нові композиції та аранжування відомих хітів. П'ятдесят років тому, коли Джимі Хендрікс підпалив гітару, саунд залежав від інструменту. Але сьогодні в центрі уваги - електронний контролер. І він змусить звучати свіжо навіть старі пісні, які будуть запалювати танцмайданчики. Проект триватиме до жовтня і завершиться масштабним FUZZ-концертом, а FUZZ-треки будуть звучати на радіостанціях країни все літо.

Слідкувати за появою нових треків можна http://fuzz.pepsi.ua.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?