Одне з крісел на "Голосі. Діти" посяде відомий дует
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Одне з крісел на "Голосі. Діти" посяде відомий дует

Одне з крісел на "Голосі. Діти" посяде відомий дует
Джерело:  Instagram

Учасники відомого українського дуету "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив стануть новими суддями дитячого вокального проекту "Голос.Діти 4".

Про це повідомила співачка у своєму Instagram, передає ONLINE.UA.

Також відомо, що спеціально для них розроблять подвійне крісло з однією червоною кнопкою.

"Я щаслива стати частиною проекту "Голос.Діти". Це шалено хвилююче і відповідально. І як же круто зазирнути в музичне майбутнє нашої країни. Діти, ми вже не можемо дочекатися, коли розпочнуться "сліпі прослуховування", - зазначила Надя Дорофєєва.

Читайте також: "Х-фактор 8": названо імена всіх чотирьох членів журі

"Так-Так! Вперше в проекті буде подвійне тренерське крісло, і ми з Льошею сподіваємося, що це дасть нам і нашим діткам вдвічі більше шансів на перемогу", - додала співачка.

Гурт "Время и Стекло". Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Подвійне крісло в "Голосі" - рідкісне явище, в Німеччині та Голландії був такий досвід, але ми хочемо дивувати і дивуємо. Чому ми запросили "Время и Стекло"? "Навернопотомучто" :))), це супер-популярний гурт і яскравий дует. Додо і Позитив довго йшли до свого успіху, а зараз разом з креативним продюсером проекту Володимиром Завадюком готуються стати тренерами, і ми чекаємо з нетерпінням їх зустрічі з учасниками нового сезону", - розповіла Генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що одним з тренерів нового сезону проекту "Голос.Діти 4" стане українська співачка Наталія Могилевська.

Як повідомляв ONLINE.UA, переможницею дитячого вокального шоу "Голос. Діти-3" стала учасниця команди Тіни Кароль 14-річна Еліна Іващенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?