Російському гурту Anacondaz заборонили в'їзд в Україну на три роки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російському гурту Anacondaz заборонили в'їзд в Україну на три роки

Російському гурту Anacondaz заборонили в'їзд в Україну на три роки
Джерело:  Крим.Реалії

Державна прикордонна служба заборонила в’їзд в Україну російському гурту Anacondaz, який виступав в анексованому Криму, а потім брав участь у фестивалі Atlas Weekend у Києві.

Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на спікера Державної прикордонної служби України Олега Слободяна, передає ONLINE.UA.

"Що стосується учасників гурту Anacondaz, то під час перетину кордону на виліт з України, на підставі додаткової інформації, з ними були проведені бесіди та ухвалене рішення про заборону в'їзду їм в Україну терміном на три роки", – зазначив Слободян.

Читайте також: Вєрка Сердючка зібрала "третій Майдан" на Atlas Weekend

За його словами, інформація про відвідування росіянами анексованого Криму в порушення законодавства України збирається Держприкордонслужбою в ініціативному порядку або в рамках інформування від інших правоохоронних органів, зокрема від СБУ.

"Відносно тих громадян, щодо яких у нас були неспростовні докази стосовно відвідувань ними окупованого півострова, ми ухвалили відповідні правові рішення. А ті громадяни, щодо яких у нас не було стовідсоткової інформації про відвідування Криму, випали з нашого поля зору. Але це тимчасове явище. Це робочий момент, який ми вже виправили", – підсумував Слободян.

Нагадаємо, що у неділю, 2 липня Anacondaz виступив на фестивалі Atlas Weekend в Києві. Музикантів пропустили в Україну, незважаючи на те, що вони давали концерт в анексованому Криму в 2015 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше засновнику російського рок-гурту "Агата Крісті" Вадиму Самойлову СБУ заборонила в’їзд в Україну строком на п’ять років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?