"Паразити при владі спеціально піднімають теми мови, війни, відносин із сусідами", - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

"Паразити при владі спеціально піднімають теми мови, війни, відносин із сусідами", - Рабінович

"Паразити при владі спеціально піднімають теми мови, війни, відносин із сусідами", - Рабінович
Джерело:  bigmir)net

В країні потрібно скасувати посаду президента.

Про це заявив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі одеського каналу «Глас», інформує bigmir)net, передає ONLINE.UA.

На запитання ведучого, як політик оцінює політичну ситуацію в країні, Вадим Рабінович відповів наступне.

«Що стосується політичної ситуації, то її можна подивитися в своєму холодильнику. Я читав сьогодні висловлювання прем'єра, що ми живемо набагато краще, що пенсії збільшилися. Всі, хто при владі, розповідають, що жити добре, опозиція - що погано. Реальним є холодильник. Відкрийте свій холодильник і свій бюджет на місяць. Якщо ви при цій владі стали жити краще, то класний уряд. Якщо ж у вас ситуація катастрофічна, значить у нас катастрофічно поганий уряд», - говорить парламентарій.

За його словами, партія «За життя» послідовно виступає за те, щоб в країні був скасований президентський пост. «Тому що ці лідерські штуки вже дістали. Нам потрібно зовсім іншу систему будувати. Я весь час виступаю за побудову швейцарської моделі управління. Швейцарія одна з найбільш процвітаючих країн світу. Хто-небудь знає прізвище президента? Ніхто. І відмінно вони себе почувають. Сім міністрів в Швейцарії. Теж ніхто не знає їхніх прізвищ. У Швейцарії в Лугано розмовляють італійською, у Женеві - французькою, Цюріху - німецькою. І це нікому не заважає», - продовжує Вадим Рабинович.

Політик наводить приклади, як наша влада користується скандальними темами, щоб відвернути увагу людей від кризи в економіці. «Наші паразити, коли не вміють керувати державою, піднімають теми мови, війни, відносин із сусідами. Нашій владі заважають ті, хто давно втік з країни: то Лазаренко, який втік 20 років тому, то Янукович. Гляньте на політичних діячів 20, 15, 10, 5 років тому: це ті ж самі пики. Головне, українці, не вибирайте тих, хто ваш будинок вже раз обікрав», - застерігає лідер партії «За життя».

Нагадаємо, що Вадим Рабінович закликає до дострокових парламентських виборів для розв'язання політичної та економічної кризи в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?