Стало відомо ім'я ведучого шоу "Танці з зірками"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо ім'я ведучого шоу "Танці з зірками"

Стало відомо ім'я ведучого шоу "Танці з зірками"

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов залишається беззмінним ведучим популярного шоу "Танці з зірками", яке повернеться на екрани через десять років.

Про це телеведучий повідомив у своєму Facebook, опублікувавши відео, яке стало початком #танціззіркаміchallenge, передає ONLINE.UA.

"Десять довгих років Україна чекала на повернення легендарних "Танців з зірками". І ось цей момент настав! Тепер всім цікаво, хто кине виклик танцювальному мистецтву. Отже, пані та панове, ми починаємо #танціззіркамиchallenge", - сказав Юрій Горбунов у відео.

Читайте також: Стало відомо, хто замінить Варнаву у шоу "Хто зверху?"

Юрій Горбунов передав "челендж" Наталі Могилевській , але поки головною інтригою залишається - у якій ролі повернеться до проекту співачка, яка 10 років назад підкорила глядачів незабутніми танцями.

Протягом наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачам не стане відомий повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти продемонструють перші танцювальні па та відкриють ім'я наступного учасника "Танців з зірками".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Як повідомляв ONLINE.UA, третім тренером нового сезону дитячого вокального проекту "Голос.Діти" стане популярний український артист та суддя минулорічного сезону — MONATIK.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?