"Танці з зірками": Могилевська та Яма повернуться у проект
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Танці з зірками": Могилевська та Яма повернуться у проект

"Танці з зірками": Могилевська та Яма повернуться у проект
Джерело:  Instagram

Співачка Наталя Могилевська та популярний танцюрист Владислав Яма повертаються у проект "Танці з зірками".

Про це повідомила співачка у своєму Instagram, передавши #танціззіркамиchallenge своєму партнерові минулих сезонів Владу Ямі, передає ONLINE.UA.

Днями в мережі з'явився "челлендж" #танціззіркаміchallenge, в рамках якого, зірки передають один одному естафету, відзначаючи в соціальних мережах.

Розпочав естафету Юрій Горбунов, повідомивши, що він стане ведучим танцювального шоу. Також він передав "челендж" Наталі Могилевській.

В свою чергу співачка підтвердила участь у проекті та передала #танціззіркамиchallenge Владу Ямі. Однак, в якості кого вона повернеться в шоу, Могилевська не повідомила.

"Юра, я приймаю твій виклик, і #танціззіркамиchallenge продовжується! Отже, ким я буду у цьому сезоні: ведучою, членом журі чи, можливо, знову вийду на паркет?", – заінтригувала Наталя.

Читайте також: "Відчуваю дивовижну свободу": Могилевська продемонструвала новий образ

Також не відомо, в якому статусі повернеться Влад Яма на проект.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Наталя Могилевська посяде одне з тренерських крісел у новому сезоні популярного проекту "Голос. Діти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?