Український фільм отримав престижну нагороду в Карлових Варах
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український фільм отримав престижну нагороду в Карлових Варах

Український фільм отримав престижну нагороду в Карлових Варах
Джерело:  Buro 24/7

Словацько-український фільм "Межа" відзначили на кінофестивалі в Карлових Варах. Режисер стрічки Петер Бебьяк отримав "Кришталевий глобус" за кращу режисерську роботу.

Про це йдеться на Buro 24/7, повідомляє ONLINE.UA.

Кінострічка заснована на реальних подіях, які відбувалися на словацько-українському кордоні в 2007 році, коли Словаччина приєднувалася до Шенгенської зони.

Зйомки фільму проходили в Україні, Чехії та Словаччині.

Читайте також: Український фільм отримав нагороду на фестивалі в Лондоні: опубліковані фото

Серед акторів, які знялися у картині, Римма Зюбіна (лауреат національної кінопремії "Золота Дзиґа"), Станіслав Боклан, Олександр Піскунов та Володимир Геляс.

Прем'єра в Україні відбудеться 16 листопада 2017 року. Також фільм буде демонструватися на закритому показі в програмі Одеського кінофестивалю.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український документальний фільм «Борщ» режисерів-аматорів Сашка та Дарини Балабай став призером на 50-му фестивалі WorldFest у Х’юстоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?