Пісня з "Форсажу" побила рекорд Gangnam Style
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пісня з "Форсажу" побила рекорд Gangnam Style

Пісня з "Форсажу" побила рекорд Gangnam Style
Джерело:  BBC

Відео на пісню See You Again американського репера Уіза Халіфи обігнало Gangnam Style корейського виконавця PSY за кількістю переглядів на YouTube.

Про це йдеться на BBC, повідомляє ONLINE.UA.

Кліп на композицію, записану спільно зі співаком Чарлі Путом, подивилося 2,9 мільярди чоловік. У хіта PSY на момент написання - 2,8 мільярди переглядів.

Читайте також: Автор Gangnam Style вдруге став мільярдером

Кліп Уіза також зібрав більше лайків і менше дізлайків. See You Again лайкнули більше 15 млн користувачів і дізлайкнули 492 тис. Тоді, як трек PSY залайкали лише 12,9 млн, але дізлайкнули 1,8 млн.

Відзначимо, що сингл See You Again був випущений 17 березня 2015 року, спеціально для фільму "Форсаж 7" і в пам'ять про загиблого актора Пола Уокера.

У ролик увійшла нарізка зі зйомками Уокера.

Нагадаємо, американський актор Пол Уокер, відомий по серії фільмів "Форсаж", загинув у 2013 році в результаті ДТП. Йому було 40 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?