Порошенко нагородив ведучого "Ревізора" Тищенка почесним званням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Порошенко нагородив ведучого "Ревізора" Тищенка почесним званням

Порошенко нагородив ведучого "Ревізора" Тищенка почесним званням
Джерело:  revizor.novy.tv

Ресторатор та новий ведучий програми "Ревізор" Микола Тищенко став заслуженим працівником сфери послуг. Це почесне звання присвоюється Президентом України за вагомий внесок у розвиток сфери послуг.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новий канал".

Новина про те, що Миколу очікує нагорода, застала ведучого у відрядженні – разом із командою "Ревізора" він якраз займався перевіркою закладів Ізмаїла.

Читайте також: Порошенко нагородив десятки героїв АТО: стали відомі подробиці

"Мені зателефонували з адміністрації Президента і повідомили хвилюючу новину. Насамперед за мене пораділи і привітали колеги, які перебували зі мною в машині. Дуже приємно усвідомлювати, що 22 роки роботи над покращенням сервісу в Україні не минули непоміченими. Дякую усім причетним: моїм батькам – за віру і мотивацію; дружині та дітям – за любов і підтримку; команді "Ревізора" – за те, що ми разом робимо український сервіс кращим; а також команді мережі ресторанів Миколи Тищенка за тривалу і бездоганну роботу", - повідомив ресторатор.

Тищенко обіцяє, що продовжить докладати максимум зусиль, щоб покращувати український сервіс і розвивати у нашій країні ресторанний бізнес.

"І вже не один, а з командою "Ревізора", – говорить ведучий.

Як повідомляв ONLINE.UA, Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська розповіли історію, як вони вибирали ім’я новонародженому синові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?