"Мені дуже не подобається слово "чоловік": ONUKA розповіла про сімейне життя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Мені дуже не подобається слово "чоловік": ONUKA розповіла про сімейне життя

"Мені дуже не подобається слово "чоловік": ONUKA розповіла про сімейне життя

Солістка гурту ONUKA Наталя Жижченко, яка рік тому стала дружиною музиканта Євгена Філатова, розповіла про сімейне життя.

Цим вона поділилася в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні", повідомляє ONLINE.UA.

За словами співачки, їй не подобається слово "чоловік" і раніше вона ніколи не мріяла бути нареченою.

"Мені дуже не подобається слово "чоловік". Я просто приколююсь з цього, кажу: "Ти що, чоловік". Мені здається, що це поняття дивне. Я відчуваю, що ми залишилися такими, якими й були...Чесно, я ніколи не мріяла вийти заміж, бути нареченою, до цього потрібно прийти. Особливо, я вважаю, для чоловіка це великий крок", - наголосила Ната.

Читайте також: "Духовно піднесений хіт": ONUKA представила нову пісню

На запитання журналіста, чи поміняла вона прізвище після весілля, співачка відповіла наступне:

"Не поміняла, але мрію поміняти. Занадто багато документів доведеться поміняти. А у нас тури, візи... Як тільки тур відіграємо, я точно поміняю. Якщо чесно, я своє прізвище терпіти не можу. Це, напевно, також психологічна проблема, але Ната Жижченко - це точно не я. Добре ще Ната Філатова, хоч звучить нормально, з першого разу може продиктувати і не потрібно повторювати по кілька разів", - заявила артистка.

Нагадаємо, Наталя Жижченко та фронтмен The Maneken Євген Філатов побралися у червні 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?