Гурт "Антитіла" презентував іронічний кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт "Антитіла" презентував іронічний кліп

Гурт "Антитіла" презентував іронічний кліп
Джерело:  YouTube

Український поп-рок гурт "Антитіла" на чолі з лідером Тарасом Тополею презентував новий кліп на пісню "Фари".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал гурту.

За сюжетом, супергерой "АсфальтМен" щоночі "рятує місто", і, як належить справжньому екшену, йому протистоїть харизматичний антигерой. Такий собі "Джокер" - король підземелля.

Читайте також: Ми знаємо, що робити, якщо Росія піде в наступ до Дніпра - музиканти гурту Антитіла

"Кіно 90-х років, кіно періоду мого дитинства - тема майже невичерпна. Саме в ті часи були створені десятки картин, що згодом отримали продовження у 2000-х і стали культовими блокбастерами. Один із таких екшенів 90-х став лейтмотивом нашого нового відеокліпу. Тема відео, загалом , не нова, але вона суперактуальна для всіх нас, адже боротьба добра зі злом йде всюди, навіть у нас під колесами", - розповів про нову роботу фронтмен колективу.

Над реалізацією ідеї працювали три доби на чотирьох різних локаціях: у кадр знімальної групи потрапив київський міст і "сакральне" місце для українців - резиденція екс-президента Віктора Януковича Межигір'я.

Звісно, не обійшлося і без пригод: під час знімального дня в Межигір’ї, "Антитіла" так захопилися процесом, що пошкодили асфальтне покриття, яке довелося оперативно відновлювати.

Режисером нового відеоряду став Дмитро Маніфест, з яким музиканти працювали раніше над кліпом "Танцюй". Нагадаємо, що трек "Фари" увійшов до альбому "Сонце".

Як повідомляв ONLINE.UA, кліп на пісню "Танцюй" музиканти презентували у вересні минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?