Померла відома радянська співачка українського походження
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Померла відома радянська співачка українського походження

Померла відома радянська співачка українського походження
Джерело:  РІА Новини

У Росії померла радянська і російська співачка українського походження, заслужена артистка Української РСР, виконавиця популярного хіта "Чорний кіт" Тамара Міансарова.

Про це у четвер, 13 липня, РИА Новости повідомив її чоловік Марк Фельдман, передає ONLINE.UA.

За словами чоловіка, Міансарова померла в середу пізно ввечері. Він зазначив, що 6 липня артистку госпіталізували із запаленням легенів.

Читайте також: Померла народна артистка України Ірина Буніна

"Що я можу сказати? Зараз я нічого не знаю. Не знаю, на якому світі навіть перебуваю. Шостого числа її госпіталізували - запалення легенів", - пояснив чоловік співачки.

Тамара Міансарова народилася 5 березня 1931 року в місті Зінов'євськ (Кропивницький). Після закінчення Московської консерваторії імені Чайковського по класу фортепіано вона працювала концертмейстером у ГІТІСі. Брала участь у багатьох молодіжних фестивалях, була удостоєна численних премій.

Артистка багато гастролювала по Україні, співала для донецьких гірників, виступала в Криму, в Києві та інших містах України. Популярність артистці принесло виконання таких пісень, як "Чорний кіт", "Аленький цветочек" і "Пусть всегда будет солнце".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?